donderdag 23 december 2021 15:30

Kerstactie Pro League | Bied mee op de matchworn Clubshirts en steun Younited Belgium

Net zoals vorige jaren organiseert de Pro League en haar 26 clubs hun jaarlijkse Kerstactie. Tot 30 december 21u kan er geboden worden op de gesigneerde ‘matchworn’ shirts van alle spelers uit de Jupiler Pro League, de 1B Pro League en andere unieke items. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar sociale partner Younited Belgium.

Veiling matchwornshirts

De wedstrijden tijdens speeldag 16 in de 1B Pro League en komende speeldag 21 in de Jupiler Pro League worden gespeeld met het logo van Younited Belgium op de borst van de wedstrijdshirts. Club Brugge zal tijdens de competitiewedstrijd Cercle Brugge - Club Brugge van zondag 26 december met deze aangepaste wedstrijdshirts spelen. Na het laatste fluitsignaal worden de shirts gesigneerd, opgehaald en (ongewassen, maar gedesinfecteerd) geveild ten voordele van het goede doel.

De shirts worden aangeboden via matchwornshirt.com/proleague . Daar zullen ook tal van andere “special items” te vinden zijn waarop geboden kan worden, zoals onder meer VIP-experiences met een voetbalcommentator, een avond vol sterke verhalen met Dave Peeters en Patrick Goots of een gesigneerd clubtruitje van Kevin De Bruyne of Michy Batshuayi.

Steun Younited Belgium

De opbrengst van deze shirtveiling gaat integraal naar Younited Belgium. De Pro League, haar clubs en Younited geloven samen in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. In hun slogan vat Younited Belgium het gevoel samen waar elke voetballiefhebber zich in herkent: MY TEAM, MY HOME.

Momenteel zijn er dertig Younited-teams verspreid over heel België; waaronder ook een team voor maatschappelijk kwetsbare Bruggelingen ondersteund door Club Brugge Foundation, het Club Brugge Younited Team . De spelers binnen dit team zijn experten in het dagelijks overleven die strijden tegen kwetsbaarheid op vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Bij hun team bouwen spelers aan zelfvertrouwen en meer structuur in hun leven en leggen ze ook contact met hulpverleners en lotgenoten. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis. Zo trainen er iedere week een 20-tal spelers uit Brugge bij Club.

Bied ook mee op shirts Club YLA

Naast de shirts van de A-kernspelers van Club Brugge worden ook 3 shirts van onze Club YLA-speelsters geveild ten voordele van Younited Belgium. Via deze link kan je meebieden op de gesigneerde shirts van onze Brugse Red Flames Marie Minnaert, Jody Vangheluwe en Isabelle Iliano.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in