vrijdag 18 maart 2022 16:00

Kick off Club Brugge Bootcamp 2022

Deze week ging voor het tweede jaar op rij het Club Brugge Bootcamp van start. Het online format van vorig jaar werd omgevormd naar een fysieke variant en de eerste bootcampsessie was alvast een groot succes. In de unieke omgeving van het Jan Breydelstadion konden afgelopen woensdagavond 100 sporters het beste van zichzelf geven en hun No Sweat No Glory-mentaliteit tonen.

Sporten onder deskundige begeleiding

Gedurende tien weken, elke woensdagavond van 19u30 tot 20u30, trainen de deelnemers onder professionele begeleiding van Ctrl Gym aan de rand van het hoofdveld, op de trappen van de tirbunes,… Iedere sessie van 60 minuten zorgt ervoor dat de sporters hun persoonlijke doelen bereiken en hun conditie, kracht, lenigheid en stabiliteit verbeteren. De groep krijgt wekelijks een gevarieerde workout op maat voorgeschoteld en in verschillende niveaugroepen trainen ze om fitter en gezonder te worden.

 

Wil jij vanaf volgende week ook meesporten?

Was jij afgelopen woensdag niet aanwezig, maar wil je wel graag deelnemen aan het Club Brugge Bootcamp? Dat is zeker mogelijk. Registreren voor de volledige bootcampreeks of een enkele sessie kan hier. De volledige bootcampreeks van 10 sessies, inclusief een uniek sportshirt, kost 50 euro. Voor één losse sessie betaal je 10 euro.

 

Bekijk hier het volledige fotoalbum.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in