Klaar voor de loting van de Champions League

Op 22 juli weet Club tegen wie het in de derde voorronde van de Champions League uitkomt. De matchen, ingepland op 6/7 en 13 augustus, zijn dit seizoen gratis voor abonnees.

Club is in de derde voorronde sowieso ‘unseeded’ en komt tegen een hoger gerangschikte ploeg uit. Momenteel zijn 6 deelnemers aan het League Path al gekend (Porto, Kiev, Club, Krasnodar, Basaksehir en LASK), waarvan Club het op 2 na hoogste coëfficiënt heeft, maar de 2 deelnemers die uit de tweede voorronde komen, zullen sowieso een hoger coëfficiënt als Club hebben, waardoor Blauw-Zwart één van deze tegenstanders zal loten:

 

FC Porto (Portugal)

Dynamo Kiev (Oekraïne)

Viktoria Plzen (Tsjechië) of Olympiakos (Griekenland)*

PSV (Nederland) of FC Basel (Zwitserland)*

 

* spelen nog op 23 en 30 juli

 

Op 6 of 7 en 13 augustus wordt dan in twee wedstrijden bepaald wie naar de Play-Offs van de Champions League gaat en wie uitgeschakeld wordt en rechtstreeks in de groepsfase van de Europa League terecht komt. Wordt Club als eerste van de twee teams geloot, dan speelt het eerst thuis, anders is de terugwedstrijd op 13 augustus in Jan Breydel.

 

Abonnees van Blauw-Zwart wonen de thuiswedstrijd in deze Champions League-voorronde gratis bij. Niet-abonnees betalen tussen €10 en €20. De vrije verkoop voor deze wedstrijd start op 25 juli om 10u, elke member kan enkel online tot 4 tickets kopen. Info over de uitwedstrijd volgt in de loop van de week.

Related articles