maandag 4 april 2022 10:00

Klaar voor het #ThanksFans Festival?

Na een jaar van corona-afwezigheid wordt de traditie voortgezet. Onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie, op 10 april tegen KV Mechelen, staat volledig in het teken van onze fantastische supporters tijdens #ThanksFans, powered by BLOX!

Parking Noord 1 mag gerust in het lijstje van Boom en Werchter als het over de meest fanatieke festivalterreinen in ons land gaat. DJ Francky Kloeck zorgt samen met 'Omdat Het Kan Soundsystem' voor stevige beats waar jullie los op kunnen gaan. Maar een festival is natuurlijk niks zonder drank. Gratis drank!

Club trakteert met een Happy Hour. De 1+1 is geldig op het festivalterrein van 16u30 tot 17u30 en dat is niet alles. Ook onze Club Shop zet een rondje tijdens hun stockverkoop in een aparte grote tent op het terrein. Top items uit de huidige en oude collectie gaan de toonbank over aan dumping prijzen tot -70%. Deze actie loopt tot aan de start van de wedstrijd.

Anderhalfuur voor de aftrap doorkruist de spelersbus het festivalterrein richting de kleedkamer. Wees erbij om hen een warm welkom te geven en hen richting de overwinning te stuwen.

Het #ThanksFans Festival is gratis voor elke Clubfan. Wie nadien onze laatste thuismatch van de reguliere competitie nog live wil meemaken kan hier de allerlaatste tickets kopen!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in