maandag 21 maart 2022 09:15

Kom bloed geven in het Jan Breydelstadion!

Red samen met Club Brugge een mensenleven! Op woensdag 6 april 2022 organiseert Club Brugge Foundation samen met het Rode Kruis een nieuwe bloedinzameling. Kom tussen 16u30 en 20u30 bloed doneren in het Jan Breydelstadion en help zo mee de bloedvoorraad op peil te houden.

 

Doneren op een unieke locatie

Ontdek samen met de andere donoren de spelershome, de kleedkamer van onze A-kern spelers, de spelerstunnel en het veld. Onder het motto “Wij en onze fans geven blauw bloed” wil Club Brugge zijn supporters duidelijk maken dat een bloed –of plasmadonatie levensbelangrijk is. Voor een derde keer dit seizoen stellen wij onze deuren open en kunnen donoren hun Blauw-Zwarte hart laten zien in het Jan Breydelstadion.

Mag jij bloed doneren?

Elke supporter van 18 jaar en ouder die zijn/haar goed hart wil laten zien, kan online een afspraak maken om bloed te doneren. Een afspraak maken is verplicht omdat we een maximumcapaciteit hebben van 85 donoren. Wees snel en registreer je vandaag!

Goodiebag voor de donoren

Iedereen die op woensdag 6 april in het Jan Breydelstadion bloed doneert, gaat naar huis met een leuke goodiebag dankzij onze partner Jupiler 0,0%. Een extra reden om jouw Blauw-Zwarte hart te laten spreken!

Kort samengevat

  1. Reserveer zeker jouw plaats via deze link.
  2. Vergeet je identiteitskaart niet mee te brengen naar de bloedinzameling.
  3. Doe op voorhand deze donorzelftest om te zien of je bloed mag geven.  

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in