dinsdag 22 november 2022 09:00

Kom naar de Club Kids Sinterklaasshow!

Hij komt, hij komt, ... Bijna is het weer zover! De goedheiligman loopt weer de daken af en zal ieder kind die het afgelopen jaar braaf geweest is belonen met cadeautjes. Ook bij Club Brugge komt de Sint langs! Ontdek het hier!

Op zaterdag 3 december 2022 maken de Sint & zijn pieten hun intrede bij onze Club Kids. Er is niet alleen de intrede van de Sint, maar ook Papa Chico is van de partij! Een flinke portie magie, heel wat leuke spelletjes én een grote kinderdisco, Papa Chico weet als geen ander hoe hij de sfeer er in moet krijgen. 

Omstreeks 15u gaan de deuren van de Sportsbar in het Jan Breydelstadion open en zijn alle kinderen en hun ouder/verzorger welkom. Om 16u gaat de show van start en een uurtje later maken de Sint zijn pieten hun grote intrede! 

Het einde van dit event is voorzien rond 18u. Als lid van de Club Kids betaal jij €7,50 euro (excl. servicekosten). Als ouder/verzorger betaal je slechts €5 (excl. servicekosten). Elk aanwezig kind, die het afgelopen jaar braaf geweest is, krijgt een cadeautje mee van de Sint en zijn pieten!

Tickets koop je hier! 

Planning

  • 15u: Deuren open
  • 16u: Start show
  • 17u: Intrede Sinterklaas en zijn pieten
  • 18u: Einde show
  • 18u30: Deuren gesloten

Locatie & parking

De show gaat door in de Sportsbar van het Jan Breydelstadion. De Sportsbar is gelegen in de Zuid-tribune. Kom je met de auto? Dan is parkeren mogelijk op de Oost-parking! 

Contact

Vragen over dit event? Mail dan naar clubkids@clubbrugge.be!

Tot dan! 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in