zondag 27 september 2020 21:15

Krépin Diatta: “Een mooie reeks aan het neerzetten”

Krépin Diatta speelde een sterke wedstrijd op de rechterflank en groeit stilaan terug naar zijn beste vorm toe. De Senegalees bracht Club halfweg de eerste helft op voorsprong na een assist van Krmenčík.

“Het is een mooie zege in deze derby. Dat zijn lastige wedstrijden om te spelen. We zijn bezig met een mooie reeks neer te zetten, op het elan van vorig seizoen. Bij de competitiestart dit seizoen dachten we als kampioen dat alles makkelijk zou lopen. Om eerlijk te zijn, dit jaar zijn de ploegen klaar voor ons. We moeten er telkens staan. Het belangrijkste vandaag was om te winnen, de drie punten te pakken. In de tweede helft lieten we wel het ritme zakken, we kunnen niet continu de bal bijhouden. Zij hebben een voetballende ploeg, zeker dit jaar toch. Het waren twee ploegen die wilden aanvallen en voetbal spelen, zo heb ik het graag.”

Krépin Diatta
Krépin Diatta

Intussen groeit de Senegalees terug toe naar zijn beste vorm. "Ik bouw terug op naar mijn beste niveau. Het was niet makkelijk, ik heb twee weken achter de rug waarbij ik zelfs niet kon trainen en binnenshuis moest blijven. Ik heb me terug geknokt en dat begint nu te renderen. Ondanks alle geruchten ben ik hier nog steeds als speler van Club. Zolang ik hier ben, zal ik alles geven voor de ploeg.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in