Krépin Diatta: “Mooie goals zijn gevolg van hard werk op training”

Blauw-Zwart speelde opnieuw een heel solide wedstrijd tegen AA Gent. Eén van de uitblinkers was Krépin Diatta, die met een assist en een doelpunt kon terugblikken op een sterke partij.

Text: 

“Ik ben heel tevreden met deze 4-0 overwinning”, begon de Brugse flankaanvaller zijn betoog. “En zeker ook de manier waarop deze ruime overwinning tot stand is gekomen. De opdracht was om het Gent vanaf de eerste seconde moeilijk te maken en ik denk dat we daar vrij aardig in gelukt zijn. Soms is het moeilijk om na een Europese wedstrijd de focus te houden, maar je weet dat je tegen Gent top moet zijn om een resultaat te halen en dus zijn we zeer geconcentreerd gestart. Volgens de media stonden de twee beste ploegen van België tegenover elkaar en ik denk dat we met deze 4-0 bewezen hebben dat we verdiend de rangschikking aanvoeren.”

Krépin Diatta
Krépin Diatta

Club kon er vier in het mandje leggen tegen Gent, maar vooral de manier waarop er telkens werd gescoord was aardig om zien. “Inderdaad, we hebben enkele mooie doelpunten gescoord”, aldus Diatta. “Maar dat is een gevolg van het hard werken op training. We spelen en trainen nu toch al enkele maanden samen en het is duidelijk dat we elkaar ook beter weten te vinden. Uiteraard ben ik blij met mijn assist en mijn doelpunt, maar toch primeert het ploegresultaat. Dat we momenteel aan de leiding staan is goed en mooi, maar we beseffen maar al te goed dat we nog een lange weg te gaan hebben dit seizoen. Het is ook leuk dat we nog niet verloren hebben dit seizoen, maar als je goed speelt komen de positieve resultaten vanzelf.” (FDC)

Related articles