donderdag 17 december 2020 23:15

Krépin Diatta: "Ik voel me goed in dit team"

Krépin Diatta kroonde zich tot matchwinnaar. De Senegalees bracht Club twintig minuten voor tijd op voorsprong en kon enkele minuten later al opnieuw scoren.

"Ik miste nog een goede kans in de eerste helft”, aldus Diatta. “Tijdens de rust zei ik tegen mezelf dat ik er alles aan moest doen om die goal te maken en dat lukte ook. Of die eerste goal van Kaya of van mij was? Zonder Kaya was de goal niet gevallen. Ik denk dat het eerder een owngoal is, maar ik zette hem natuurlijk wel onder druk."

Krépin Diatta
Krépin Diatta

Club slaat nu een kloofje met de eerste achtervolgers en kan met een goed gevoel naar de match van zondag toeleven. "We moeten nu zo doordoen. We zitten in een goede flow. Ik ben heel blij. We hebben hoge ambities en steken het niet weg dat we even goed willen doen als vorig jaar." 

 

Diatta groeit steeds meer toe naar zijn sterkste vorm. Hij is topschutter en wordt steeds meer van goudwaarde voor zijn ploeg. Al legt hij de focus niet op persoonlijke verwezenlijkingen, maar wel op successen met de ploeg. "Ik voel me goed in deze ploeg. Het is altijd fijn om te scoren, maar het is dankzij dit team dat ik deze vorm kan behalen. We werken hard en we worden ervoor beloond nu." (JDN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in