Laat je handtas thuis en laad je kaart online op

Morgen speelt Club opnieuw thuis in het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart herinnert zijn fans er graag aan dat de aangepaste veiligheidsmaatregelen nog steeds van kracht zijn en dat handtassen en rugzakken dus verboden zijn.

Fans die handtassen of rugzakken bij hebben aan de toegangscontrole, zullen gevraagd worden dit terug in hun auto te gaan leggen, of gebruik te maken van de (beperkt beschikbare en betalende) lockers aan het stadion. Bespaar uzelf de tijd en moeite en neem enkel het hoogstnoodzakelijke mee naar binnen. Opdat de controles aan de toegang vlot kunnen verlopen, vragen we ook nog zeker het correcte toegangsbewijs en je identiteitskaart mee te nemen. Tot zondag!

Laad je kaart online op

Iets drinken in deze hitte zondag? Laad dan zeker op voorhand je abonnement/Club Card online op, zo vermijd je wachtrijen. Hoe? Log in met jouw account op tickets.clubbrugge.be en kies daar voor de optie ‘Cashless kaart opladen’.

HOE LAAD JE DE CASHLESS KAART OP?

Er zal gevraagd worden om je kaartnummer (rechtsboven op je Membership kaart na de CB) in te voeren en het saldo te kiezen waarmee je wil opladen. Nadat je de stappen doorlopen hebt zal het geld op je kaart komen te staan en kan je cashless betalen in het stadion.

Related articles