dinsdag 28 april 2020 12:00

Lennert Hallaert scoort in UEFA For Players app

Beloftenspeler Lennert Hallaert heeft naast de felicitaties van Hans Vanaken ook tickets en overnachting voor de Europa League finale van 2021 ontvangen. De 17-jarige scoorde op één na best van alle UEFA Youth League-spelers in de UEFA For Players app, een educatieve applicatie voor voetballers.

Tim Smolders, talent coach van onze U18 en U21, heeft het project van dichtbij opgevolgd en begeleid. “Alles waar een profvoetballer in z’n carrière mee in aanraking kan komen, zat verwerkt in die applicatie. Spelers konden over acht verschillende modules vragen beantwoorden. Thema’s waar wij op Club Academy ook aandacht aan besteden, zoals fairplay, anti-doping en financiën, kwamen aan bod.”

 

Trofeeën verdienen en zo weinig mogelijk foute vragen beantwoorden, dat was de opdracht binnen de applicatie. “Een van de modewoorden die we binnen de Academy heel vaak gebruiken is groeimindset. Zo’n app is net dé toepassing van groeimindset. In hun online leefwereld kunnen spelers extra zaken bijleren die met voetbal te maken hebben. Naast de knappe sportieve prestaties in de Youth League, toont dit resultaat de positieve uitstraling van Club Brugge naast het veld. Toch is het vooral de verdienste van Lennert zelf, die een hele knappe score neerzette”, benadrukt Smolders.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in