Visual menu

maandag 2 april 2018 21:45

Lior Refaelov: “Blij dat de coach vertrouwen heeft in mij”

Lior Refaelov mocht het laatste half uur invallen en kroonde zich in de slotminuten tot matchwinnaar door de winning goal vanop de strafschopstip binnen te schieten.

“Ik ben tevreden dat ik terug op het veld stond. Ik genoot ervan ondanks de druk en de stress. Het belangrijkste is dat ik er terug sta en ik ben blij dat de coach vertrouwen heeft in mij. Hij staat me toe om iets bij te dragen aan de ploeg, ook al start ik op de bank. Genk had zijn goede momenten in de match en ze kregen ook kansen om te scoren. Het liep gelijk op. Maar als we thuis spelen met de supporters achter ons, dan voelt het precies alsof we met een extra mannetje spelen. Het doet er ook niet toe hoe je wint, je moet gewoon de drie punten pakken. Het is de eerste stap naar de titel en het record van scoren in thuiswedstrijden houdt ook stand. Na de resultaten in de andere wedstrijden staan we nu terug negen punten voor. Dat is een grote voorsprong. Nu moeten we de focus houden. We mogen niet verslappen zodat de rest niet in de running komt. De coach ziet een matchwinnaar in me voor de ploeg. Hij gelooft in me. Als het wat moeilijk gaat, dat sta ik er om de ploeg te helpen. We moeten nu slim zijn en de goede momenten gebruiken in een wedstrijd om het verschil te maken.”

Lior Refaelov
Lior Refaelov

De Israëliër zette in de slotminuut een elfmeter om. “Hans zou normaal gezien de strafschop nemen, maar ik voelde me goed. Ik kreeg groen licht van Hans en Ruud. Ik had wel een klein beetje stress, maar ik was er klaar voor. Het is een goed moment om er terug te staan in de Play-Offs. Het is het belangrijkste moment van het seizoen. Het was een moeilijke periode voor me, maar mijn familie en vrienden hielpen me erdoor. Ze lieten me positief blijven en zo stond ik mentaal sterk. Als alles slecht lijkt en je blijft positief, dan komt het goede wel terug." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in