Visual menu

zondag 19 mei 2019 21:30

Loïs Openda: “Volgend seizoen zo verder doen”

Loïs Openda bevestigde andermaal zijn goede vorm van de laatste weken. De jonge spits had met twee doelpunten een groot aandeel in de 3-2 zege tegen Antwerp.

“Het lukte me voor het eerst om twee keer te scoren in een match in eerste klasse. Het was belangrijk om het seizoen af te sluiten met een zege. Dat is goed voor de coach, de ploeg en de supporters. Het liep nu net goed voor mij in het slot van het seizoen. Ik ga volgend jaar zo proberen verder doen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het was de laatste match van de coach en dus mocht hij absoluut niet eindigen met een nederlaag. Jammer dat hij weg gaat, maar hij kan alvast tevreden zijn. Hij zei om offensief te spelen en acties te maken. Zo hebben we toch gewonnen vandaag. Hij was ook degene die me liet debuteren in eerste klasse en in de Champions League. Deze zege is alvast een mooi cadeau voor hem.”

Loïs Openda
Loïs Openda

Openda zal wellicht verder moeten zonder zijn spitsbroeder Wesley. “Het was wellicht de laatste wedstrijd van Wesley. Hij was geëmotioneerd toen hij van het veld stapte. Wesley is een grote speler en was een voorbeeld voor mij. Hij was goed met de bal aan de voet en speelde altijd. Hij gaf me raad, zei me om kalm te blijven en verder te werken. Ik ben dan ook blij dat ik vandaag kon tonen dat die goede raad geholpen heeft.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in