Maak kennis met de nieuwe ClubKids

De ClubKids steken in een nieuw jasje! Met een frisse nieuwe look voor mascotte Bibi en heel wat op het programma voor elke Clubfan jonger dan 12 jaar wil je dit niet missen. Benieuwd? Ontdek snel meer!

Een coole pet, nieuwe schoenen en een frisse outfit. Bibi ziet er goed uit en kijkt ernaar uit om alle ClubKids te zien op de vele evenementen die gepland zijn: ClubKids at the Movies, een ClubKids Day in het Basecamp, verjaardagsfeestjes in het stadion, de ClubKids Matchday, spelersinterviews en het veld oplopen met een speler. Hieronder legt hij het graag zelf even uit:

De eerste activiteit voor de ClubKids staat al gepland op 27 oktober tijdens de thuismatch tegen Standard. De ClubKids kunnen die dag aan verminderd tarief naar de wedstrijd in het ClubKids-vak 426. Met kinderanimatie onder de Zuidtribune wordt het vast en zeker een topdag.

 

Elke Clubfan jonger dan 12 kan gratis lid worden en krijgt zo een welkomstgeschenk opgestuurd. Dit mag je niet missen, dus download of update nu de Club Brugge App en maak je kind lid van de ClubKids door in de linkermenubalk op ClubKids te duwen!

Related articles