maandag 24 januari 2022 15:30

Maes Kristof, onze Digital Game Day Partner voor Union

Maes Kristof is onze Digital Game Day Partner voor de kraker tegen Union en geniet zo van exclusieve visibiliteit. Maak kennis met dé specialist in sandwichpanelen!

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

Bouwen of verbouwen? Dan wilt u ongetwijfeld dat uw pand goed geïsoleerd is. Of het nu gaat om uw dak, wanden of gevels, het principe blijft hetzelfde: de koude buiten houden en de warmte binnen. En in de zomer andersom.

De sandwichpanelen van Maes Kristof zijn daarvoor ongetwijfeld de beste keuze. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller selecteert het West-Vlaamse bouwbedrijf enkel producten van Europese topkwaliteit en dat aan de scherpste prijzen. Van strakke wandbekleding tot duurzame eco-panelen voor dak of gevel, Maes Kristof zorgt steeds voor producten op maat van uw bedrijf.

Uw partner voor industriële totaalprojecten

Maar Maes Kristof koopt en verkoopt niet zomaar sandwichpanelen. Het Meense bedrijf is de complete partner voor industriële projecten en adviseert, levert maatwerk én installeert in één adem. Asbest verwijderen, EPDM plaatsen of koelcel installeren? Voor Maes Kristof is het een koud kunstje.

Wilt u meer weten over de projecten en realisaties van onze Digital Game Day Partner Maes Kristof? Bezoek hun website!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in