Man U geraakt niet voorbij Wolves in FA Cup

Manchester United is in de derde ronde van de FA Cup niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers. Door dit gelijkspel moet Man U een replay spelen om zich zo alsnog te plaatsen voor de volgende ronde.

Text: 

De Wolves doen het uitstekend in de Premier League en prijken momenteel op een uitstekende zevende plaats. Met 30 punten tellen ze amper één punt minder dan Manchester United. Voor het team van coach Solskjær was het dan ook een verraderlijke verplaatsing. Bij beide teams overheerste de angst om uitgeschakeld te worden en dus vielen er amper kansen te noteren. Doelman Romero moest wel een geweldige save uit zijn handschoenen toveren om Neto van de 1-0 te houden. Voor Man U waren de beste kansen voor Juan Mata en Marcus Rashford, maar scoren lukte niet. In de slotfase kopte Doherty nog raak voor Wolverhampton, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens handspel. (SF)

Manchester United
Manchester United

Manchester United: Romero, Young, Lindelöf, Maguire, Williams, Mata (70’ Fred), Matic, Pereira, James (70’ Rashford), Chong (82’ Dalot), Greenwood.

Doelpunten: geen

Related articles