woensdag 28 oktober 2020 07:45

Matchday: Club - Lazio

De strijd om de eerste plaats in groep F wordt vanavond helaas afgewerkt in een leeg Fort Jan Breydel. "We weten dat we de beste supporters van het land hebben en dat iedereen dat mist als die mensen er niet zijn. Het is een factor die ontbreekt, dus ik verwacht dat het nog meer uit mijn spelers zelf zal komen", benadrukte Philippe Clement gisteren nog op de persconferentie. Hoe onze spelers toeleven naar die belangrijke wedstrijd? Dat ontdek je hieronder!

Iets na de middag verzamelen alle spelers op het Basecamp voor de lunch. Nadien zonderen ze zich af op de kamers voor een uitgebreide rust. Rond half zes staat de sportmaaltijd op het menu, gevolgd door een tactische meeting. En dan is het bijna zover. Een goeie twee uur voor de aftrap van de wedstrijd vertrekt de bus richting Jan Breydel, waar onze spelers de laatste voorbereidingen meemaken vlak voor de topper tegen Lazio. 

 

Wil je alles van nog dichter meemaken? Bekijk onze Instagram Stories doorheen de dag en beleef alles met ons mee!

Wist je trouwens dat..

  • Dit de 1.598ste Europese match van een Belgische club is in Europa en de 103de Europese match van een Belgische club tegen een club uit Italië?
  • Dit de 323ste Europese wedstrijd van Club Brugge is en de 207de van Lazio?
  • Lazio zijn laatste 5 Europese uitmatchen verloor?
  • Lazio afgelopen seizoen in de UEFA Europa League als derde eindigde in een poule met CFR Cluj, Stade Rennais en Celtic FC?
  • Club in 9 thuiswedstrijden tegen Italiaanse clubs 3 zeges, 1 draw en 5 nederlagen behaalde?

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in