woensdag 3 november 2021 09:30

Matchday: Man. City - Club

Matchday! Wat staat er nog allemaal op de planning voordat onze spelers beginnen aan de terugronde van de Champions League? Wees alvast om 18u30 op de afspraak, want dan gaat Club TV live vanuit het hotel vlak voordat de spelers naar het Etihad Stadium trekken!

Na het ontbijt krijgt de volledige kern een eerste tactische meeting voorgeschoteld. Met een mobilisatie-sessie en een daaropvolgende lunch trekken ze naar de kamer voor enkele uren rust. Rond 16u30 plaatselijke tijd volgt dan nog een sportmaaltijd en een tweede tactische meeting, waarna ze met de bus richting het Eithad Stadium gaan.

Wil jij die dag meebeleven vanop de eerste rij? Hou dan onze Instagram Stories in de gaten en tune om 18u30 in via Facebook en YouTube, want dan gaat Club TV live vanuit het spelershotel. Een vooruitblik op de wedstrijd, het allerlaatste nieuws uit de Youth League en de sfeer van de meegereisde supporters? Je krijgt het allemaal te zien en te horen!

Wist je trouwens dat..

  • Dit de 333e Europese wedstrijd van het Stamnummer 3 is en de 168e van Manchester City?
  • Club met een 4 op 9 na 3 speeldagen het hoogste puntentotaal na 3 speeldagen evenaart? Eerder haalde FCB het ook in 1993, 2004 en 2020.
  • Er 53.000 toeschouwers plaats kunnen nemen in het Etihad Stadium?
  • Het team van Pep Guardiola al 15 Europese thuismatchen ongeslagen is?
  • Man City liefst 5 genomineerden heeft op de shortlist van 30 spelers voor de Ballon d’Or? Naast landgenoot Kevin De Bruyne, staan hier nog Dias, Foden, Mahrez en Sterling bij.
  • Simon Mignolet met Sunderland AFC en Liverpool FC liefst 16 keer uit kwam tegen Manchester City en hij daarvan 8 keer won? Hij speelde tussen 2013 en 2015 bij Liverpool FC samen met Raheem Sterling van het huidige City.
  • Brandon Mechele zijn 50e Europese wedstrijd kan spelen voor Club?

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in