zondag 10 april 2022 21:00

Mats Rits: "We hebben het onszelf moeilijk gemaakt"

Dankzij een 2-0 overwinning tegen KV Mechelen behaalde Club zijn achtste zege op rij. Mats Rits effende het pad voor Blauw-Zwart door op het half uur de score te openen tegen zijn ex-ploeg.

"We hebben het onszelf moeilijk gemaakt", opende Mats Rits zijn perspraatje. "Ik denk niet dat ik overdrijf, maar bij de rust hadden we toch minstens twee doelpunten meer moeten maken en dan was de wedstrijd uiteraard gedaan. Nu was het maar 1-0 en kon er nog vanalles gebeuren na de pauze. Mechelen had een goed wedstrijdplan met heel hoge druk. Dat is nooit makkelijk om daar heelhuids door te komen, maar ik denk dat we in de omschakeling daardoor wel ruimte kregen en doelkansen. Maar dan moet je die wel afmaken."

Mats Rits
Mats Rits

Voor Blauw-Zwart was het al de achtste competitiezege op rij. "Acht zeges op rij is natuurlijk goed voor ons vertrouwen. We zullen nu kijken wat uiteindelijk het puntenverschil is met huidig leider Union, al hoor ik zonet dat de wedstrijd voor de groene tafel zal moeten beslist worden omwille van het vroegtijdig affluiten van die wedstrijd. Nu, als het nu twee of drie punten verschil is, maakt eigenlijk niet zoveel uit. We zullen er alleszins alles aan doen om toch die titel alsnog te pakken, maar makkelijk zal het natuurlijk niet zijn." (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in