Met de Club Brugge Travel Partners mee naar Manchester

Nog geen plannen voor de verplaatsing naar Manchester op 27 februari? Naast de supportersfederatie bieden ook 3 Travel Partners van Club een pakket aan voor de reis naar het Verenigd Koninkrijk. Een overzicht.

KEOLIS

Bij partner Keolis kan je voor €195 met de bus naar Manchester. Busvervoer, ferry en wedstrijdticket zijn inbegrepen en opstappen kan in Brugge, Roeselare, Kortrijk of Oudenaarde. Vertrekken doet Keolis rond middernacht op 26 februari, aankomst in Manchester is voorzien tegen de middag. Na de wedstrijd vertrekt de bus een uur later, thuiskomst is voorzien op de middag op 28 februari.

 

Voor meer info en tickets: https://www.fcb-shuttle.be/en/

TRAVEL2SPORTS & SIMA TOURS

Ga je liever met het vliegtuig richting Manchester, dan kan je terecht bij Travel2Sports & Sima Tours. Travel2Sports verzorgt een dagcharter met vertrek in Oostende om 8u op 27/02. Nadien is er een bustransfer naar het centrum, om na de match met een bus terug naar de luchthaven te gaan voor de vlucht van 23u55 terug naar Oostende, met aankomst om 2u30.

 

Sima Tours biedt ook een dagcharter vanuit Oostende met vertrek om 8u aan. Een Nederlandstalige begeleider helpt je tijdens de reis. In Manchester zijn transfers per bus voorzien.

 

Beide Travel Partners rekenen €425 + €48 voor het ticket aan. Reservaties voor Travel2Sports vind je hier, voor Sima Tours reserveer je bij justine@simatours.be.