Met de FCB-Shuttle tijdelijk voor €10 naar het stadion!

Er is een nieuwe manier om naar het Jan Breydelstadion te gaan! Keolis introduceert voor de komende wedstrijden een FCB-Shuttle, die de Clubfans op een aangename manier vanop verschillende locaties naar het stadion en terug brengt. Boek je plaats op de officiële FCB-shuttle nu tijdelijk voor €10 en schreeuw Blauw-Zwart naar de winst!

Een wedstrijd van Club Brugge is een topdag, maar met een telkens opnieuw volgepakt Jan Breydel is de kans op files groot. Aangekomen aan het stadion is het vaak zoeken naar een plaatsje om je auto te parkeren, om niet te spreken over de wandeling naar het stadion nadien. Vermijd de risico’s en stap op de officiële FCB-shuttle. Je stapt op met je medefans, kan rustig iets drinken en zonder zorgen genieten van de match.

Een zitplaats (H/T) op de bus voor volwassenen kost tijdelijk 10 euro* (voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs slechts 8 euro*).

Aankomst een uur voor de aftrap

Op basis van de aanvragen, organiseert Keolis verschillende opstapplaatsen. Verschillende haltes kunnen gecombineerd worden, maar elke bus zal maximaal 4 haltes aandoen. Aankomst is steeds geschat rond een uur voor de aftrap, vertrek is ingepland 1 uur na affluiten.

*Keolis garandeert een zitplaats voor jou op de bus. Daardoor is het mogelijk dat je op een andere bus terechtkomt dan je vrienden als zij apart bestellen. Enkel tickets uit dezelfde bestelling krijgen zeker een zitplaats op dezelfde bus (max. 4 volwassenen + 4 kinderen per bestelling). Wedstrijdticket niet inbegrepen! 

Geïnteresseerd in de shuttle, maar ligt de opstapplaats niet in je buurt? Laat het Keolis weten. Ze bekijken je voorstel voor een opstapplaats in de buurt vanaf 5 personen. Heb je gewoon een vraag, ook dan zijn ze er voor jou. Contacteer hen op communication@keolis.be!

Related articles