donderdag 21 oktober 2021 08:45

Met FCB Shuttle naar Manchester

Heb je de smaak te pakken na de geweldige trip naar Leipzig en zou je Blauw-Zwart ook graag aanmoedigen in Manchester? Het kan!

Het grootste deel van de tickets werd reeds verdeeld via de supportersfederatie, maar dankzij Club & Keolis kan ook elke supporter met een Club ID de veilig trip naar Engeland maken per bus. Bovendien moedig je Blauw-Zwart dan aan vanuit het bezoekersvak.

Belangrijk: Hou er rekening mee dat elke reiziger, gevaccineerd of niet gevaccineerd, een COVID-test moet boeken en betalen voor afreis én in het bezit moet zijn van een geldig internationaal paspoort (geldig 6 maanden na retourdatum). De COVID-test moet niet afgenomen worden aangezien we minder dan 2 dagen ter plaatse zijn, maar ze moet wel geboekt en betaald zijn voor afreis.. 

Vertrekken kan op 3 november vanuit Gent (om 00u15), Aalter (om 01u00), Brugge (om 01u45), Roeselare (om 02u30) én Kortrijk (om 03u00). De FCB Shuttle arriveert kort na de middag in Manchester waardoor er nog voldoende tijd is om je klaar te stomen voor de match van 21u00 (20u00 lokale tijd). Iets na middernacht vertrekt iedereen dan weer huiswaarts.

Boek een van de allerlaatste tickets met de FCB Shuttle hier & dan zien we je binnenkort in Manchester!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in