vrijdag 19 mei 2017 14:10

Michel Preud’homme: “Zondag spelen voor Club en zijn fans”

Ook de laatste persconferentie van het seizoen werd druk bijgewoond door de pers. Michel Preud’homme sprak nog vooral over de teleurstellende wedstrijd van donderdagavond, maar had een duidelijke boodschap voor zondag klaar.

Michel over… zichzelf

Op de vraag of dit zijn laatste wekelijkse vooruitblik is, antwoordde Michel klaar en duidelijk dat dit niet het onderwerp van de persconferentie of de match zou zijn. “De toekomst van Club, dat is belangrijk”. Iets plannen voor zondag hoeft ook niet voor de Brugse coach. “De enige wens die ik heb, is dat de ploeg zich voor de volle 200% inzet”. Zijn toekomstplannen zullen in de loop van volgende week uit de doeken gedaan worden. Dit weekend ligt de focus maar op één ding: vice-kampioen worden en zo de kwalificatie voor de Champions League verzekeren.

Michel over… inzet

“Na het verlies op Oostende was het voor iedereen zichtbaar dat de ploeg donderdag een zekere drive miste naar het einde van de wedstrijd toe. Iedereen herinnert zich nog de slechte start van de Play-Offs en hoe de spelers, na het verlies op Anderlecht, er in geslaagd zijn terug op te staan en het voetbal te brengen dat van hen verwacht werd. Gisteren leken ze even terug het noorden kwijt. Er rest ons nu nog één belangrijke match, ik verwacht en hoop dat we opnieuw die klik kunnen maken.”

Michel over… zondag

“Zondag spelen we een finale, het zal een wedstrijd voor mannen zijn. Samen met ons, speelt Gent het meest dominante voetbal van deze competitie. We hebben 39 wedstrijden gespeeld met het idee en het doel om terug de titel te halen. Nu spelen we nog één wedstrijd met de tweede plaats als inzet. De spelersgroep zal zondag moeten spelen voor hun Club en voor alles wat die Club uitstraalt. Voor het bestuur, voor de supporters en voor hun eigen toekomst.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in