#MissionQatar: Volg de winterstage hier!

Club Brugge is op winterstage in Qatar. Ook aan het thuisfront hoef je niets te missen van wat Blauw-Zwart in het Midden-Oosten uitvoert, via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en uiteraard onze website kan je alles op de voet volgen!

Op de laatste trainingsdag werken de fitte spelers op het veld en zitten de revaliderende spelers in de fitness. Met twee sessies wordt nog één keer alles gegeven vooraleer op zondag het vliegtuig richting België genomen wordt.

↑ Zaterdag 12/01

Hoofdattractie vandaag was de oefenmatch tegen PSV. Tegen de Nederlandse landskampioen werd lange tijd gelijke tred gehouden, maar in het derde deel van de wedstrijd zorgde Pereiro met een assist en een goal voor de beslissing. De beautie van Vanaken was niet genoeg om nog een gelijkspel uit de brand te halen.

PSV - Club Brugge

De match tussen PSV en Club kan je live via Facebook volgen: https://www.facebook.com/clubbrugge/videos/1975647749185214

Vanmiddag om 13 uur Belgische tijd speelt Club vriendschappelijk tegen de Nederlandse Landskampioen PSV Eindhoven. Op dag 6 van het oefenkamp werd deze ochtend nog pittig getraind vooraleer vanmiddag PSV partij te geven. Met een zware trainingsweek in de benen waarin dagelijks twee keer werd getraind werd geopteerd om 3 keer 30 minuten te spelen. Wesley, Denswil en Poulain krijgen rust gezien de zware belasting van de voorbije dagen. Ook Danjuma, Vossen, Rezaei, Vlietinck, Mitrovic en Peres komen al zeker niet in actie vanmiddag. Grote conclusies zullen dus niet getrokken kunnen worden uit de wedstrijd deze middag, maar het lijkt voor de spelers een aangename afwisseling van de vele trainingsuren. Supporters kunnen de match live volgen op Facebook vanaf 13u.

Dit bericht bekijken op Instagram

#Matchday #PSVClu 13u00 Aspire Academy #MissionQatar

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

↑ Vrijdag 11/01

Ook de doelmannen moeten hard aan de slag om klaar te zijn voor meer clean sheets.

Hoe verliep de stage voor Jelle en Hans? De twee Brugse Limburgers overliepen de dag bij ClubTV!

Er staan weer 2 trainingen gepland vandaag. Wie was er op het veld te zien? Neem een kijkje!

Mission Qatar - Dag 6 2019

↑ Donderdag 10/01

Brandon Mechele en Dion Cools bespraken woensdagavond het nieuws van de dag. Kijk even mee naar hun antwoorden over de stage.

De brandende zon werd begroet door heel wat fysiek werk op het trainingsveld. Nadien gingen de spelers ook hun cijfers bekijken!

Mission Qatar - Dag 5 2019

De revaliderende verdediger Matej Mitrovic nam woensdag het vliegtuig terug naar België. Extra scans in Doha brachten aan het licht dat de Kroaat in het duel op Lokeren een barst in het enkelgewricht opliep en zo'n 2 maand uit zal zijn. In België moet Mitrovic nu eerst verplicht rusten, waarna hij aan zijn revalidatie kan werken. Bedoeling is om de Kroaat tegen de Play-Offs speelklaar te krijgen.

Het mag dan wel een winterstage zijn, de temperaturen in Doha kunnen oplopen en de zon kan wel eens branden. Smeren is de boodschap!

Goeiemorgen! Of hoe we het in The Torch zeggen: tijd voor de metingen! Kijk hoe de ochtend van onze spelers eruitziet.

↑ Woensdag 09/01

Ook voorzitter Bart Verhaeghe nam de tijd om even af te zakken naar Doha. Hij gaf zijn visie op de winterstage.

Sofyan Amrabat en Arnaut Danjuma verzamelden dinsdagavond voor het live-journaal in Qatar. We keken met hen naar enkele grappige beelden over hun verleden en de stage hier in Doha.

Vandaag staat er maar 1 training gepland, maar er wordt opnieuw voluit gegaan in de Qatarese zon. Emmanuel Dennis en Sofyan Amrabat kunnen de oefeningen alvast smaken.

↑ Dinsdag 08/01

Dit bericht bekijken op Instagram

Sfeer zit goed #MissionQatar #OneTeam

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

Ruud Vormer en Stefano Denswil mochten maandagavond de dag overlopen bij ClubTV!

In Doha plaatsen we de spelers niet voor de camera, maar zetten we ze op de CAMeel. Brandon Mechele doorstond het vreemdste interview uit zijn carrière.

Ook in Qatar is het winter en gaat de zon vroeger onder. De tweede trainingssessie van vandaag werd dus afgewerkt met de terreinverlichting aan.

Dag 3 in Qatar begon met een zware trainingssessie in de fitness voor echt iédereen. Kijk even mee naar de beelden!

#Mission Qatar - Dag 3 2019

Club deelt de oefenvelden in Doha ook met Bayern München. Bij de Duitse recordkampioen is Niko Kovac trainer. Een verbroedering op maandagochtend tussen de twee Kroaten is dan ook geen vreemd tafereel.

↑ Maandag 07/01

Elke avond gaat Club ook om 19u live op Facebook met 2 spelers, waarbij ze de dag overlopen, je unieke footage te zien krijgt en je zelf ook vragen kan stellen. Bekijk hieronder de editie van zondagavond, met Mats Rits en Siebe Schrijvers.

Onder een stralende zon begon de tweede seizoenshelft op de Aspire Academy. Kijk hieronder naar de mooiste beelden van de eerste trainingsdag in Doha!

Mission Qatar - Dag 2 2019

De eerste training van 2019 is een feit. #BluvnGoan

Ivan Leko geeft een woordje uitleg over de winterstage en de eventuele transfers deze maand.

Op de eerste trainingsdag in Doha staan 2 trainingssessies op het programma. Om 10u en 16u staan die gepland. Bij de start van de week geven we ook een update over de blessures in de Brugse spelersgroep: Vossen en Danjuma zullen deze week nog niet training met de groep, Vlietinck, Diatta & Rezaei werken verder aan hun individueel programma. Ook Mitrovic en Mechele, die geblesseerd uit de wedstrijd tegen Lokeren kwamen, werken een individueel programma af.

↑ Zondag 06/01

Na het inchecken ging Club het trainingsveld al eens inspecteren. Hier zal de volgende week de basis voor de tweede seizoenshelft gelegd worden.

Bij de Clubspelers zat de sfeer er goed in bij aankomst in de luchthaven van Doha.

↑ Zaterdag 05/01

In alle vroegte is Club zaterdagochtend vertrokken naar Qatar. Op het vliegtuig zit de technische staf, een resem medewerkers en uiteraard de Brugse A-kern. Deze 28 spelers gaan mee op winterstage.

↑ Vrijdag 04/01

Related articles