zondag 25 maart 2018 12:00

#MoreThanFootball Action Week: Club Brugge Legends

Net zoals vorig jaar neemt de Club Brugge Foundation deel aan de #MoreThanFootball Action Week. Van 21 maart tot 8 april worden de Foundation en haar projecten extra in de kijker gezet. De #MoreThanFootball Action Week geeft Europese profclubs de kans hun maatschappelijke werking voor te stellen aan het grote publiek, waarbij ze hun impact op de samenleving duidelijk maken. Onze Club Brugge Foundation probeert dat op heel wat verschillende gebieden te doen. Vandaag kijken we naar onze ‘Club Brugge Legends’

Wandelvoetbal voor senioren

De bewegelijkheid en mobiliteit van senioren weten te behouden, het wordt steeds belangrijker, maar hoe doen we dat? Door hen op een aangepast tempo aan wandelvoetbal te laten doen! Het is reeds een trend in een groot deel van Europa, en nu dus ook in Brugge.

 

De Club Brugge Legends zijn ontstaan door een samenwerking tussen Club Brugge en enkele lokale organisaties. Dit vormde de basis voor het ontstaan van ons wandelvoetbalteam, dat sinds 2016 werkt rond het voetbal voor senioren.

 

55-plussers, zowel mannen als vrouwen, komen wekelijks samen en beleven een sportieve, maar ook sociale namiddag. De regels voor wandelvoetbal zijn zeer simpel: niet lopen, geen hoge ballen spelen en vooral geen slidings maken.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in