vrijdag 13 augustus 2021 17:00

Nākd. wordt back of shirt sponsor Club YLA

Een goeie week voor de start van de Scooore Super League kan onze damesploeg uitpakken met een mooie aanwinst, want het komende seizoen zal Nākd. op de rug van hun shirts schitteren.

"Met Club YLA zijn we héél fier nākd. te mogen verwelkomen. Beide merken etaleren exact onze waarden en visie, dit mét de ambitie om op duurzame & creatieve wijze verdere talentontwikkeling en groei te realiseren", benadrukt Jeroen De Smet, onze Commercial Director. "We kijken er enorm naar uit om er samen, zowel sportief als zakelijk , een mooie en succesvolle periode van te gaan maken."

Ook nākd. is heel trots op deze samenwerking. "YLA & nākd. zijn immers een perfecte match: twee sterke merken die durven anders te zijn!", vult Isabelle Maes, CEO Natural Foods van Lotus Bakeries, verder aan.

"YLA is een vrouwenvoetbalploeg die grenzen verlegt, met een duidelijke ambitie nummer één te zijn in alles: kwaliteit, visie en winnen! Nākd. is ook een merk dat grenzen verlegt met onze raw bars gemaakt van enkel fruit en noten. Zo zijn nākd. raw bars puur en onbewerkt om al het goede van fruit en noten te bewaren: de perfecte oplossing voor ieder die uit is op een lekker, gezond en makkelijk tussendoortje. Nākd. heeft de duidelijke ambitie om de eerste keuze te worden van jonge professionals op zoek naar een gezonde snack. Met nākd. promoten we een gezonde levensstijl en vonden alvast de perfecte verpersoonlijking van deze overtuiging in de YLA dames!”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in