woensdag 9 november 2022 11:15

N-Ice Clean, onze Gameday Partner voor Antwerp!

N-Ice Clean is onze Gameday Partner voor de topper tegen Antwerp en geniet zo van exclusieve visibiliteit en experience, fantastische seats, catering en meer. Lees alles over de unieke expertise van N-Ice Clean!

N-Ice Clean: uw partner in het reinigen met droogijs

Droogijs het nieuwe goud? Voor N-Ice Clean in ieder geval wel, want al 26 jaar lang specialiseert het Maldegemse bedrijf zich met succes in dit unieke product. Eén specifieke toepassing staat daarbij met stip bovenaan: het reinigen van industriële drukpersen.

Hoe gaat N-Ice Clean te werk? Voor de start van het reinigingsproces wordt de drukpers stuk voor stuk gedemonteerd. Alle onderdelen worden zorgvuldig onder de loep genomen en gecontroleerd op schade, defecten of mankementen. Na een uitvoerige controle begint het echte werk: het reinigen van de drukpers met droogijs. Door het stralen van de pers met CO2-droogijs aan een temperatuur van -78,5 °C verdwijnen alle inktresten en andere vervuilingen als sneeuw voor de zon en verschijnen de onderdelen als nieuw. De machine wordt ten slotte manueel nagereinigd, gepoederlakt en zorgvuldig opnieuw gemonteerd en ingepakt, klaar voor transport!

Ideaal voor nood- en transportkoeling

Het succes van droogijs beperkt zich ondertussen niet meer uitsluitend tot de reiniging van industriële drukpersen. Met N-ICE 80° lanceerde N-Ice Clean namelijk ook het perfecte product voor nood- en transportkoeling. Het droogijs van N-Ice Clean heeft driemaal de koelcapaciteit van waterijs, is reuk- en smaakloos, bacterie- en kiemvrij en smelt niet, maar verdampt bij opwarming. Met N-ICE 80° behoudt u dus feilloos de kwaliteit van uw product bij koeltransport en kiest u voor een flexibel en milieuvriendelijk product voor een zachte prijs.

Meer info over de unieke toepassingen van droogijs? Ontdek alles op de website van N-Ice Clean, onze Gameday Partner!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in