Neem je communie-of lentefeestfoto's bij Club Brugge

Na het succes van vorige jaren en de vele aanvragen organiseren we met de Club Kids opnieuw een fotoshoot in het Jan Breydelstadion voor alle Clubfans die dit jaar hun communie of lentefeest vieren!

Vier jij binnenkort je communie of lentefeest?

Text: 

Of wil je gewoon eens een coole foto nemen in het Jan Breydelstadion samen met de mascotteberen van Club Brugge? Dat kan! Door het grote aantal aanvragen van Clubfans om communie-of lentefeestfoto’s te nemen in het Jan Breydelstadion organiseren we enkele momenten waarop het Jan Breydelstadion wordt opengesteld. Op deze momenten kan je terecht in de Westtribune van het Jan Breydelstadion, de dug-outs en de rand van het hoofdveld.

 

Ook de Clubberen zullen van de partij zijn en met veel plezier met jullie op de foto gaan. Deelname is volledig gratis. Breng je eigen fotograaf mee, zodat je meteen de mooiste beelden mee kan nemen naar huis!

Neem je communie-of lentefeestfoto's bij Club Brugge
Neem je communie-of lentefeestfoto's bij Club Brugge

Scoor alles voor je communie of lentefeest bij Tadaaz!

Text: 

Uiteraard wil je je unieke Club Brugge foto’s van je communicant of lentefeestbeest tonen aan al je voetbalvrienden en -familie. Bij Tadaaz maak je je eigen uitnodigingen, decoratie, bedankjes, gepersonaliseerde cadeaus én meer! Dribbel snel naar www.tadaaz.be en scoor alles voor je communie- of lentefeest! Met meer dan 60 jaar ervaring en de leukste ontwerpen zorgt Tadaaz ervoor dat je feest een echte binnenkopper wordt!

Neem je communie-of lentefeestfoto's bij Club Brugge
Neem je communie-of lentefeestfoto's bij Club Brugge

Schrijf je nu in

Op volgende momenten kan je terecht bij Club Brugge voor communie-en lentefeestfoto’s:

  • Zaterdag 16 maart 2019 van 10u tot 12u (met aanwezigheid van beren Béné en Bibi)
  • Zaterdag 23 maart 2019 van 10u tot 12u (met aanwezigheid van beren Béné, Belle en Bibi)

Er wordt steeds afgesproken aan trappen van de Westtribune. Wil jij je inschrijven voor één van deze 2 fotomomenten? Vul dan onderstaand formulier volledig in. Inschrijven is gratis voor alle Clubfans.

Als fan wil ik graag nieuws, promoties, kortingen en gerichte communicatie van Club Brugge ontvangen op basis van mijn verstrekte gegevens en accepteer het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor marketing, profilering en analyse zoals beschreven in de Privacy Statement - www.clubbrugge.be/algemene-voorwaarden. Door het selecteren van bovenstaand vinkje, selecteer je alle Club Brugge voorkeuren.

Related articles