maandag 7 maart 2022 10:00

Neem je communie- of lentefeestfoto's in het Jan Breydelstadion

Vier jij binnenkort je communie of lentefeest en wil jij jouw foto's bij Club Brugge nemen? Lees dan snel hieronder verder en schrijf je in voor dit unieke moment.

Jaarlijks vragen heel wat fans om een fotoshoot voor communie of lentefeest te doen in het Jan Breydelstadion. Daarom organiseren we komende maanden 3 momenten waarop het Jan Breydelstadion wordt opgesteld voor een fotoshoot waar ook de mascotteberen van Club aanwezig zullen zijn:

  • Zaterdag 26 februari 2022 van 11u tot 15u
  • Zaterdag 19 maart 2022 van 11u tot 15u
  • Woensdag 6 april 2022 van 14u tot 16u

Schrijf je snel in

Deelnemen is volledig gratis, maar inschrijven voordien is verplicht door onderstaande formulier in te vullen. Je brengt zelf je eigen fotograaf mee om foto's te nemen, zodat je meteen de mooiste beelden mee kan nemen naar huis!

We werken in verschillende tijdslots van een half uur zodat iedereen voldoende tijd krijgt om foto's te nemen op de verschillende voorziene zones in het stadion. Ook de mascottebeer van Club Brugge zal aanwezig zijn om mee op de foto te gaan. Let op plaatsen zijn beperkt.

Als fan wil ik graag nieuws, promoties, kortingen en gerichte communicatie van Club Brugge ontvangen op basis van mijn verstrekte gegevens en accepteer het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor marketing, profilering en analyse zoals beschreven in de Privacy Statement - www.clubbrugge.be/algemene-voorwaarden. Door het selecteren van bovenstaand vinkje, selecteer je alle Club Brugge voorkeuren.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in