donderdag 2 februari 2023 13:00

Nieuw! Boek uw seat met Aftermatch Table bij Club-Union

Mag het eens wat meer zijn en ben je op zoek naar de ultieme afterwork of het perfecte startschot van je weekend? Dit is je kans, want bij Club-Union op vrijdag 10 februari om 20:45 lanceren we een gloednieuw en tijdelijk concept: 25 seats met Aftermatch Table!

INCLUSIEF SEAT, DRANK EN HAPJES

Altijd al eens willen proeven van Club Business? Of gewoon zin om je weekend op gang te knallen met een topmatch, een hapje en een drankje? Bij Club-Union sla je twee vliegen in één klap.

Check samen met je vrienden in in Jan Breydel, neem plaats in één van de 25 voorbehouden zitjes met Aftermatch Table en geniet van een spetterende topper. Meteen na de wedstrijd word je begeleid naar je tafel in de luxueuze Boardroom van Club Business en word je persoonlijk in de watten gelegd door onze barman. Tot 2,5u na de match geniet je van heerlijke hapjes, champagne, gin-tonics, bieren en frisdranken à volonté.

Interesse? Boek nu één van onze 25 seats met Aftermatch Table voor slechts € 100,- per persoon en maak Club-Union éxtra bijzonder. Opgelet, want dit aanbod is beperkt, dus op=op!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in