Noa Lang: “Deze goal draag ik op aan mijn oma”

Club wist de tweede uitwedstrijd op rij ook tot een goed einde te brengen. En net als vorige week lieten Dost en Lang een doelpunt noteren. Noa scoorde de 0-3 en deze droeg hij op aan zijn zopas overleden oma.

Text: 

“Inderdaad, mijn doelpunt draag ik op aan mijn oma die twee dagen geleden overleden is”, vertelde de duidelijk geëmotioneerde Noa Lang vlak na het laatste fluitsignaal. “Uiteraard  was dat voor mij niet gemakkelijk om mij volledig te kunnen concentreren op deze wedstrijd, vooral omdat ik niet naar mijn ouderlijk huis mocht. Maar ben ik blij dat we gewonnen hebben en dat was vanavond het belangrijkste. We waren verwittigd dat het hier niet van een leien dakje zou lopen, wat ook zo was, maar we mochten vooral niet dezelfde fout maken als vorige week toen we Sint-Truiden in de tweede helft te gemakkelijk terug in de wedstrijd lieten komen.”

Noa Lang
Noa Lang

Beerschot dreigde bij het begin van de tweede helft eventjes, maar na een klein kwartier nam Club de wedstrijd opnieuw in handen “Ja, ik vond alleszins dat we nog beter moeten kunnen”, vertelde Lang verder. “Maar het veld liet ons niet toe om ons beste spel te ontplooien. Het lag er heel zwaar en hobbelig bij en ondanks aangepast schoeisel gleden we nog teveel weg. We hebben desondanks de klus geklaard. We hebben drie punten en meer moet dat niet zijn.” (FDC)

Related articles