zondag 31 januari 2021 16:45

Noa Lang: “Hard blijven werken, dan kunnen er mooie dingen gebeuren”

Noa Lang drukte andermaal zijn stempel op een wedstrijd van Blauw-Zwart. Met een goal en een assist had de jonge Nederlander een groot aandeel in de 3-1 zege tegen Standard.

“Of de titel al binnen is? Zo ver zijn we nog niet. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen en in de play-offs worden de punten gehalveerd. Je moet gewoon de achtervolgers op een zo groot mogelijke achterstand zetten dat het niet meer te overbruggen is. Zaak is nu om het kopje erbij te houden, geen domme dingen gaan doen. Maar het gaat goed. Mijn hoofd erbij houden, elke dag hard blijven werken en dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Ik probeer de jongens om me heen beter te laten spelen door ze goede ballen te geven en combinaties te maken. Ik ben blij dat het aardig gaat.”

Noa Lang
Noa Lang

Indien Lang dit niveau aanhoudt, maakt hij misschien wel kans op een selectie voor Oranje. “Zo ver is het nog lang niet. Ik doe gewoon mijn best en ik bekijk gewoon van wedstrijd per wedstrijd. Het is nog ver naar de interlandperiode. Tuurlijk, het is mijn droom, maar ik ben er nog lang niet. Ik moet gewoon doorgaan en dan zie ik wel wat het me brengt.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in