woensdag 25 augustus 2021 11:45

Noa Lang over z’n droomloting: “Dit verandert niks aan m'n doelstelling!”

Het is bijna weer Champions League-tijd. Morgenavond kent Club z’n tegenstanders in de groepsfase van het kampioenenbal, maar nu kan er nog gedroomd worden over mooie verplaatsingen of haalbare kaarten. Noa Lang z’n voorkeur? Manchester City, PSG & Ajax!

“City is gewoon een hele goeie ploeg onder Pep Guardiola. Ze spelen heel goed voetbal en het is een hele mooie uitdaging om ons daarmee te meten”, vertelt Lang. Uit de tweede pot zou hij graag Paris Saint-Germain zien komen.

"Dat spreekt voor zich. Dan speel je tegen Neymar, Messi, Mbappé, Di Maria, Verratti, Ramos, .. moet ik nog doorgaan?" Ook z'n keuze voor Ajax lag snel vast. "Het is m'n ex-club, natuurlijk zou ik dat echt heel leuk vinden. Als we een loting zouden hebben zoals ik het wil, dan hebben we onze supporters echt wel nodig. Tegen Beerschot en zelfs met een half stadion merkte je meteen al het verschil."

Hoe hij de kansen dan inschat? "Het is toch leuker als je tegen hele goeie tegenstanders speelt, dan weet je of je je daaraan kan meten. Natuurlijk is het wel moeilijk om door te stoten, maar het is Champions League, niks is makkelijk. Dit is mijn droomloting en dat verandert niks aan mijn doelstelling om te overwinteren in de Champions League."

Volg de loting donderdagavond samen met enkele spelers en de coach vanaf 18u20 via ons Facebook – of YouTubekanaal.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in