donderdag 25 maart 2021 08:00

Noa Lang speelt 1-1 gelijk tegen Roemenië

Van alle geselecteerde internationals kwam woensdagavond alleen Noa Lang in actie met Jong Oranje. In de 3-1-zege van de Rode Duivels tegen Wales maakte geen enkele Bruggeling minuten. Ook Eduard Sobol nam de volledige wedstrijd plaats op de bank.

Met vier spelers is Club hofleverancier bij de Rode Duivels voor de WK-kwalificatiecampagne. In de eerste wedstrijd tegen Wales namen Hans Vanaken en Simon Mignolet plaats op de bank, terwijl Charles De Ketelaere en Brandon Mechele toekeken vanop de tribune. Ze zagen Wales op voorsprong komen na een doelpunt van Wilson, maar de Rode Duivels konden het tij nog voor de rust keren. Eerst was het De Bruyne die met een afstandsschot gelijkmaakte, even later kopte Thorgan Hazard een gemeten voorzet van Meunier binnen. Na de rust zette Lukaku de 3-1-eindstand op het bord met een strafschop. Zaterdag nemen de Rode Duivels het op tegen Tsjechië dat met 2-6 won in Estland.

 

Noa Lang speelde met Jong Oranje tegen Roemenië op het Europees kampioenschap onder 21. Lang startte in de basis en speelde 80 minuten mee. Jong Oranje kwam via Schuurs op voorsprong, maar Ciobanu maakte al snel gelijk. Die score bleef een hele wedstrijd op het bord staan. Eindstand: 1-1. Zaterdag volgt de tweede groepswedstrijd tegen Duitsland.

 

Eduard Sobol ging dan weer met Oekraïne op bezoek bij wereldkampioen Frankrijk. Onze linksachter zat een hele wedstrijd op de bank. Griezmann opende in de eerste helft de score. Na de rust kwam Oekraïne via een afgeweken schot langszij. De wedstrijd eindige op 1-1. Zondag ontvangt Oekraïne in eigen huis Finland. Donderdagavond kan Ethan Horvath om 18:00 in actie komen tegen Jamaica met de Verenigde Staten.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in