Nog 10 dagen om je abo te verlengen!

Nog 10 dagen en dan ben je je zitje misschien kwijt! De laatste voorrangsperiode voor abonnees loopt tot en met 2 juni. Voeg je bij de 10.000 fans die begin dit jaar al verlengden en moedig ook volgend seizoen jouw Blauw-Zwart aan!

Clubfans willen hun tweewekelijkse afspraak in Jan Breydel voor geen geld missen. Hun zitje is hun thuis, de grasmat hun heiligdom. Wat er ook gebeurt, ze staan achter hun ploeg. Wat er ook gebeurt, ze bluvn goan. Letterlijk en figuurlijk. Ze bluvn wekelijks ‘no de Club goan’. Ben jij zo’n Clubfan? Dan kan je nog tot en met 2 juni jouw zitje reserveren voor volgend seizoen!

VANAF WANNEER?

  • Op 6 mei begon de tweede voorrangsperiode voor de abonnees, enkel online op tickets.clubbrugge.be. Die duurt toten met 2 juni, met nadien een tweede wisselperiode van 6 tot 9 juni.
  • Vanaf 11 juni start de vrije verkoop, dit alles enkel online.

HOE?

Je kan je abonnement enkel online kopen.  Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

Stappenplan:

 

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Ben je nog niet geregistreerd op onze website sinds het begin van dit seizoen? Klik dan op ‘registreer hier’ en volg de stappen om te registreren. Ben je wel al geregistreerd? Klik dan op ‘LOGIN’ en ga verder
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + membership bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt samen met je welkomstpakket vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!

Related articles