Oefencentrum Westkapelle: Alheembouw NV, Krinkels NV en Tarkett Sports starten de werken.

Begin mei starten de werken aan het nieuwe Club Brugge Oefencentrum in Westkapelle. Hoofdaannemer Alheembouw NV en architectenbureau Goedefroo zullen voor de bouw samenwerken met Krinkels NV en Tarkett Sports.

Vorig jaar al kondigde Club Brugge de bouw aan van hun nieuwe ‘basecamp’. Mede dankzij de zeer goede verstandhouding met de gemeente Knokke-Heist is het begin mei dan eindelijk zo ver: De werken starten. Meer dan 110 personeelsleden van Club, inclusief het eerste elftal en de beloften zullen er hun nieuwe ‘thuis’ vinden. Met ondermeer een indoor kunstgrasveld, kantoorruimtes en een zwembad zal het state-of-the-art oefencomplex dé hefboom zijn voor de verdere groei van Blauw-Zwart.

 

Architecten Goedefroo + Goedefroo maakten in nauwe samenwerking met Club de plannen voor het nieuwe complex. Hoofdaannemer voor dit project is Alheembouw NV, al jaren commerciële partner bij Club Brugge. Ze zullen voor de bouw samenwerken met Krinkels NV, die instaat voor de buitenaanleg en de aanleg van de vier trainingsvelden, waarop onze spelers zich dagelijks in het zweet zullen werken. In totaal komen er drie hybride velden en één natuurgrasveld.  Voor de hybride velden kiest Club Brugge voor de Grassmaster technologie van Tarkett Sports.

 

Volgens de huidige planning kan Club de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 aanvatten aan zee. 

Related articles