Ontdek het volledige programma van de Fandag!

Op 30 juni trapt Club zijn seizoen officieel op gang met de Fandag en Stadium Run op Jan Breydel. Zoals elk jaar staat er heel wat gepland, ontdek het programma hier.

Text: 

WAT STAAT ER OP DE PLANNING?

 

Na de Stadium Run, waar je hier alles over kan lezen, trapt #LikeMe de Fandag op gang met een spetterend concert op het podium aan de Noordparking. #LikeMe is bekend van de gelijknamige Ketnet-reeks en is het perfecte entertainment voor de jongste Clubfans. Aansluitend volgt met Uncle Phil een mix tussen R&B, pop, dance om iedereen op te warmen voor de spelersvoorstelling, die voor het eerst buiten het stadion gehouden wordt. Onze spelers komen eerst alle fans begroeten en begeven zich nadien naar de partnerstanden om handtekeningen uit te delen tot 16u30, wanneer het vertrek naar Garderen ingezet wordt.

 

WAAR GAAT ALLES DOOR?

 

Onze blauw-zwarte lopers verzamelen ’s ochtends al aan de Oost-tribune voor de Stadium Run. Om 12u verzamelen we aan de Noord-tribune voor de optredens en de spelersvoorstelling. Gedurende de hele dag kan je zoals steeds rond het stadion de verschillende partnerstanden ontdekken, waar na de spelersvoorstelling ook de spelers zelf te vinden zijn voor handtekeningen. Kom dus zeker een kijkje nemen en ontdek al het leuks rond het Jan Breydelstadion, zoals een death-ride, een kleurhoek voor de kleinsten, een FIFA-stand en nog véél meer!

Ontdek het volledige programma van de Fandag!
Ontdek het volledige programma van de Fandag!

Related articles