maandag 24 oktober 2022 18:00

Ontdek Jan Breydel op een unieke manier

Altijd eens benieuwd geweest waar onze spelers zich omkleden, waar onze coach de pers te woord staat of hoe het voelt om door de spelerstunnel te lopen? Met onze stadion tour kan je het tijdens de herfstvakantie allemaal beleven!

De stadion tour doorheen het Jan Breydelstadion brengt je op 11 unieke plekken waar je als bezoeker op matchdagen nooit komt. Een tocht door de rijke voetbalgeschiedenis van Blauw-Zwart in het Club Museum, kippenvel wanneer je via de spelerstunnel de heilige grasmat betreed of een unieke blik achter de schermen bij de organisatie van Club Brugge, alles komt aan bod in de 90 minuten durende rondleiding.

In drie talen & toegankelijk voor iedereen

Twaalf opgeleide gidsen bieden rondleidingen in het Nederlands, Frans en Engels. Voor groepen met personen in een rolstoel of beperkte mobiliteit wordt er een aangepaste tour voorzien, zodat deze tour ook voor hen toegankelijk is.

Wil je een van de ruim 7.000 bezoekers zijn die jaarlijks ons stadion bezoekt? Reserveer dan nu een rondleiding en ontdek tijdens de herfstvakantie unieke locaties in het Jan Breydelstadion! Reserveren kan via deze link!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in