maandag 24 oktober 2022 15:30

Ontdek onze nieuwe webshop

Club blijft zich digitaal verder ontwikkelen. Online blauw-zwarte merchandise aankopen? Dat doe je vanaf vandaag via onze gloednieuwe webshop waarop je als fan in enkele klikken jouw gepersonaliseerd shirtje kan bestellen of de nieuwste collecties kan ontdekken!

Naast onze Club Shop aan het stadion en onze City Shop in het hartje van Brugge kan je vanaf vandaag ook terecht op shop.clubbrugge.be. Onze vernieuwde webwinkel werd in een nieuw jasje gestopt met een duidelijke navigatie en overzichtelijke pagina’s. Shoppen via je smartphone was nog nooit zo makkelijk.

Wist je dat elke Club ID-houder nu ALTIJD gratis verzending krijgt?

Door de duidelijke voorraadstatus, productpagina’s met betere foto’s én een betere weergave van acties en promoties beleef je als fan een topervaring. Bovendien bevat onze online shop exclusieve shirts, een nieuwe cadeaukiezer en bundelpromoties, waardoor je twee of meer producten aan een goedkoper tarief kan aankopen. Afrekenen is een fluitje van een cent geworden.

Gratis verzending, bedrukking én exclusieve prijzen

Tot en met zondagavond 30 oktober ontvangt élke fan gratis verzending & gratis bedrukking, dus niet alleen Club ID-houders. Bestel je iets online? Dan ontvang je in de loop van volgende week een mail met een schiftingsvraag en maak je zo kans op een gesigneerd shirt, een exclusieve Basecamp- of stadiontour, een ingekaderd shirt en veel meer..

Wacht niet langer en ga zelf op ontdekking via shop.clubbrugge.be

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in