Ook volgend seizoen Bluvn Goan

Ook volgend seizoen trouw op post? Bestel je abonnement vanaf 14 januari en krijg tot €20 korting!

 • Nog voor de Play-Offs kan je je abonnement verlengen
 • Vanaf 14 januari
 • Aan een voordeligere prijs dan dit seizoen
 • Ontvang een gepersonaliseerd geschenk
 • Voeg je bij de trouwste twaalfde man van het land!

Clubfans willen hun tweewekelijkse afspraak in Jan Breydel voor geen geld missen. Hun zitje is hun thuis, de grasmat hun heiligdom. Wat er ook gebeurt, ze staan achter hun ploeg. Wat er ook gebeurt, ze bluvn goan. Letterlijk en figuurlijk. Ze bluvn wekelijks ‘no de Club goan’. Ben jij zo’n Clubfan? Dan kan je dit jaar al vanaf 14 januari jouw zitje reserveren voor volgend seizoen!

 

Club heeft de beste supporters van het land. Velen van hen komen al jaren naar Brugge. En die trouw verdient een beloning. Club geeft je de kans om je abonnement vervroegd te verlengen aan een voordeligere prijs. In ruil voor jouw trouw krijg je tot €20 korting op je abonnementsprijs van vorig seizoen(afhankelijk van je plaats in het stadion). Daarbovenop wordt je jaarlijks geschenk ook nog eens gepersonaliseerd. Niet meer wachten dus, maar bluvn goan en verleng je abonnement!

Concreet, wat kost je abonnement?

Supporters die hun abonnement in de vroegboekperiode online verlengen, krijgen een mooie korting ten opzichte van vorig jaar én tegenover de prijs van een abonnement in de reguliere verkoop. Verleng je in januari, dan betaal je minder dan dit seizoen. Verleng je in mei, dan zal je iets meer betalen.

Vanaf wanneer?

Text: 

Op 14 januari start de vroegboekperiode op tickets.clubbrugge.be. Die loopt tot en met 18 maart, tot net na de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie dus.

 

Op 6 mei start dan de traditionele voorrangsperiode voor de abonnees.

 

Vanaf 11 juni start de vrije verkoop, dit alles enkel online.

 

Hoe?

Je kan je abonnement enkel online kopen.  Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

Stappenplan:

 

 1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
 2. Ben je nog niet geregistreerd op onze website sinds het begin van dit seizoen? Klik dan op ‘registreer hier’ en volg de stappen om te registreren. Ben je wel al geregistreerd? Klik dan op ‘LOGIN’ en ga verder
 3. Ga naar ‘mijn bestellingen’
 4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + membership bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
 5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
 6. Je abonnement wordt samen met je welkomstpakket vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!
Ook volgend seizoen Bluvn Goan
Ook volgend seizoen Bluvn Goan

Speciale tarieven

Fans die recht hebben op een verminderd tarief, kunnen hier de prijzen terugvinden voor de 2 periodes:

TariefVroegboekNormale prijs
Rolstoelgebruikers€125€135
Begeleiders rolstoelgebruikers€125€135
Andersvaliden/begeleiders€195€205
ClubKids€125€135
Studententarief€175€185

 

Related articles