Op verplaatsing naar ons Jan Breydelstadion

Zondag speelt Club Brugge zijn dichtste verplaatsing van het seizoen. De Zuidtribune zal Blauw-Zwart kleuren voor de Brugse derby. Als uitploeg is de regeling voor de wedstrijd net dat beetje anders.

Supporters die naar het stadion komen met de auto, moeten opletten voor een parkeerverbod in de volgende straten:

  • Koning Leopold III laan tussen Kleine Kerkhofstraat en Doornstraat
  • Doornstraat tussen Koning Leopold III laan en Betferkerkelaan
  • Betferkerkelaan
  • Robrecht Van Vlaanderenlaan (1 straatzijde)
  • De Platse

 

Toegang tot de Zuidtribune krijg je ofwel via de Koning Leopold III-laan (ter hoogte van de Watertoren, naast de bowling) of de Doornstraat (ter hoogte van de bezoekersparking).

Supportersbussen kunnen parkeren op parking Zuid 3 en Zuid 1. Alle bussen moeten de volgende aanrijroute gebruiken: Op de E40 neem je afrit 8 naar de N31 en sla je af aan de Koningin Astridlaan, om dan via de Koning Leopold III laan en de Doornstraat naar Parking Z1 en Z3 te rijden.

FESTIVAL

Zoals aangekondigd organiseert Club op de bezoekersparking een mini-festival. Met een DJ op de Zuidparking vanaf 13u en een happy halfhour tussen 13u30 en 14u zorgt Club ervoor dat iedereen zich in de beste omstandigheden kan voorbereiden om er 90 minuten lang een thuismatch van te maken.

 

Fans die vlaggen en banners meehebben, mogen die ophangen vooraan aan hun vak, met uitzondering van de gebieden met reclameborden of gele poorten.

Related articles