donderdag 23 februari 2023 09:00

Open Stadion Tour groot succes met meer dan 280 bezoekers

Op woensdag 22 februari 2023 opende Club opnieuw zijn deuren voor een open stadiontour. Dit concept was in het verleden al meermaals een succes gebleken en ook deze keer was het genieten voor de bezoekers die kwamen kijken. De 90 minuten durende tour omvatte 11 unieke locaties achter de schermen, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Een ervaring om nooit meer te vergeten

De open stadiontour vond plaats op 3 verschillende tijdstippen en trok in totaal 284 enthousiaste bezoekers. Onder begeleiding van ervaren gidsen werden de groepen meegenomen naar de meest unieke plekken in het Jan Breydelstadion. Deelnemers kregen onder andere een kijkje in het Club museum, waar ze op de foto konden met de kampioensbekers van de afgelopen drie jaar. Bovendien kregen ze een uitgebreid inzicht in de organisatie van Club Brugge.

Tijdens de tour passeerden de deelnemers ook langs de perszaal, de kleedkamers en de veiligheidstoren. In de spelerskleedkamer komen we de 8-jarige Vic tegen: "Het is een droom om te zitten waar mijn favoriete speler Tajon Buchanan zit, dit vergeet ik nooit meer”.

Uiteraard werd er ook een bezoek gebracht aan de heilige grasmat van Jan Breydel, waar de bezoekers zich konden gedragen als echte spelers door plaats te nemen in de dug-out.

Bezoek jij binnenkort ook ons stadion?

Kon je er niet bij zijn op de Open Stadion Tour en wil je graag zelf eens op de plaats van jouw favoriete speler zitten? Dat kan! Ons stadion kan je elke week bezoeken. Alle informatie kan je hier terugvinden. 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in