'Open Stadion Tour' opnieuw schot in de roos

Vandaag organiseerde Club Brugge Foundation, de communitywerking van Club opnieuw een Open Stadion Tour. Met meer dan 350 deelnemers, gespreid over drie verschillende sessies, was het initiatief opnieuw een groot succes.

Blauw-zwart startte het initiatief zo’n vier jaar geleden in samenwerking met de Club Brugge Foundation, dat de sociale en maatschappelijke rol van Club extra in de kijker wil plaatsen met verschillende acties gedurende het jaar .  

 

Op drie momenten tijdens de dag begonnen er vandaag  rondleidingen doorheen het volledige Jan Breydelstadion. De Club-fans kregen daarbij een unieke kans om een exclusieve blik te werpen achter de schermen van hun favoriete ploeg. Verschillende faciliteiten, die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek, openden uitzonderlijk de deuren. Zo stond er onder meer een bezoekje aan de spelerstunnel, de grasmat, de kleedkamers, de VIP-loges, de persruimte en het Club-museum op het programma.

 

De ervaren stadiongidsen zorgden tijdens de rondleiding bovendien met een extra woordje uitleg voor een kleine heropfrissing van de rijke Club-geschiedenis. Ook de Club-shop kreeg heel wat nieuwsgierige bezoekers over de vloer. Met een uitverkochte editie én 358 aanwezigen kan Club alvast spreken van een alweer geslaagde Open Stadium Tour.

Related articles