Visual menu

vrijdag 7 mei 2021 23:45

Philippe Clement: “Er moet op Antwerp een reactie komen”

Philippe Clement was uiteraard zwaar ontgoocheld na de 3-0 nederlaag op Genk. Blauw-Zwart was zeker niet de mindere van Genk, maar botste op een efficiënte thuisploeg.

“Ik ben kwaad vandaag… en zwaar teleurgesteld. De eerste helft was nochtans goed: we hadden lichte dominantie, met de beste kansen, maar we pakken onze momenten niet. Ook in de tweede helft zijn we goed begonnen, maar dan incasseren we dat doelpunt. Dat kan gebeuren, maar ik ben vooral zwaar teleurgesteld over de reactie achteraf. We hebben het hele seizoen altijd al goed gereageerd, maar het kan niet dat je na de 1-0 als een pudding in elkaar zakt. Daar ben ik heel teleurgesteld over. Je moet immers blijven strijden en de linies kort houden.”

Philippe Clement
Philippe Clement

“Het is geen fysiek probleem, dus het zit eerder tussen de oren. We zijn ook niet gedomineerd of weggespeeld door Genk en hebben verschillende goede dingen laten zien. Maar we moeten altijd die veerkracht hebben om te blijven gaan en nooit op te geven. Dat is waar deze club voor staat. We moeten hier goed over praten, want er moet donderdag een serieuze reactie komen op Antwerp. Ik zal kijken wie er fysiek en mentaal klaar voor is om die strijd aan te gaan.” (SF)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in