Visual menu

vrijdag 10 september 2021 21:45

Philippe Clement: "Basis voor komende maanden"

Philippe Clement na de gewonnen wedstrijd tegen KV Oostende.

Philippe Clement was tevreden over de prestatie van zijn team: “Ik had deze reactie verwacht na de wedstrijd tegen Gent. De spelers hebben druk gezet vanaf de eerste minuut. Het baltempo was hoog en we creëerden kansen. We hebben aan de overzijde heel weinig weggegeven. Dit moet de basis zijn voor de komende weken en maanden. We moeten dit blijven herhalen en na de 1-0 blijven gaan voor de volgende doelpunten.”

Nieuwkomers Jack Hendry en Kamal Sowah verschenen vandaag aan de aftrap. Clement had enkel lovende woorden. “Het zijn twee jongens die passen binnen onze filosofie. Jack heeft gisteren voor het eerst meegetraind, maar verkeerd in uitstekende conditie. Kamal heeft tijdens de interlandperiode wel meegetraind met ons. Het is een kwestie van automatismen vinden.”

Onze coach blikte even vooruit op de wedstrijd tegen PSG van komende woensdag. “Het zijn twee totaal verschillende wedstrijden, maar dat wil niet zeggen dat we niet heel hard gaan werken om het maximum uit die wedstrijd te halen.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in