Visual menu

vrijdag 24 september 2021 21:45

Philippe Clement: "Genoeg kansen, maar de bal moet tegen de netten"

Philippe Clement was na het gelijkspel teleurgesteld. Club creëerde een pak kansen, maar kon de drie punten niet thuis houden.

"Ik ben uiteraard teleurgesteld over het resultaat. Dat is duidelijk voor iedereen die de wedstrijd heeft gezien. We hebben genoeg kansen gehad, maar de bal moet tegen de netten. Dat is de verdienste van Romo en de Leuvense defensie, maar dit is een wedstrijd waar je gewoon drie, vier of vijf doelpunten moet maken.”

In de tweede helft voetbalde Club met meer drang naar voren. “In de tweede helft was ons tempo nog hoger en de pressie beter, waardoor we de tegenstander nog meer achteruit hebben geduwd. Ik zie ploegen in het buitenland spelen die ook niet elke kans binnetrappen. Dat is een deel van voetbal. Het is heel belangrijk om die dingen te blijven creëren. We hebben ook weinig weggegeven. Dan zijn er ook helaas dagen als vandaag. De conclusie van: ‘We kunnen geen doelpunten meer maken?’ daar ga ik niet mee in, want ik heb de voorbije weken al andere dingen gezien van m’n ploeg.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in