woensdag 15 september 2021 23:45

Philippe Clement: "Nog vijf finales te gaan"

Philippe Clement kon zijn tevredenheid niet verbergen na het gelijkspel tegen PSG.

"Ik ben heel trots op mijn spelers, ze hebben een heel sterke match op fysiek en mentaal vlak gespeeld. We starten goed, maar slikken dan een doelpunt op het kwartier. Wat me dan vooral tevreden maakt is de reactie van mijn spelers."

Club heeft met momenten PSG het mes op de keel gezet. Iets wat de Franse pers verbaast, maar Clement blijft er nuchter onder. "Dit is onze filosofie, zo willen we elke match spelen. Als ik kritisch moet zijn, dan ben ik gebied te zeggen dat de efficiëntie nog hoger moet."

Het was een heroïsche avond voor de spelers en uiteraard ook de supporters, maar het werk is nog niet af volgens Clement. "De andere ploegen zijn verwittigd, er komen nog vijf finales aan en daar moeten we klaar voor zijn. Ik denk niet dat deze groep grenzen moet stellen. Laat ons dromen en dan zien we wel waar we uitkomen. Dit was alvast een schitterende prestatie."

Tot slot had de coach nog enkele lovende woorden over de spelers. "Lang, De Ketelaere, Vanaken, Sowah, ... ik moet eigenlijk heel de lijst van spelers afgaan. Je kan zo'n prestaties enkel maar halen als iedereen top is, dat was het geval." (JDN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in