Play-Offs ePro League dit weekend

Miran Salim en Geoffrey Meghoe spelen op vrijdag en zaterdag 22 en 23 maart de Play-Offs in de ePro League, de nationale FIFA-competitie. Club is 1 van de 2 teams die zowel een prof als een amateur in de finales heeft staan en gaat voluit voor een eerste kampioenschap.

Miran Salim kroonde zich in de reguliere competitie tot kampioen door in 15 wedstrijden liefst 10 overwinningen en 4 draws te halen. De jonge Leuvenaar verbaasde iedereen en gaat als één van de favorieten naar de Play-Offs toe. Hij wordt daar vervoegd door Geoffrey Meghoe, de Brugse profspeler die samen met 4 andere profs (Standard, Anderlecht, Charleroi en Moeskroen) instroomt in de Play-Offs. Miran en Geoffrey mijden elkaar in de groepsfase, die er als volgt uitziet:

 

Groep A: Geoffrey (Prof Club), Ardixa (Prof Charleroi), ShadooW (Prof Moeskroen), Mr Robz (Gent), Nycom5 (Zulte Waregem), Twikii (Prof Standard)

Groep B: Miran (Club), BoBo (Charleroi), OMG_IT_IS_JAY (Cercle), Manse01 (Kortrijk), Zakaria (Prof Anderlecht)

In de groepsfase spelen alle ploegen éénmaal tegen elkaar, waarbij winst 3 punten oplevert en een gelijkspel 1 punt. De beste 2 van elke poule stoten door naar de halve finale op zaterdag. Daar speelt de winnaar uit de ene groep tegen de tweede uit de andere groep in een heen-en-terug-systeem. Bij een gelijke stand volgt een derde wedstrijd met een golden goal-formule. Ook de finale wordt in dit systeem gespeeld.

 

De eindronde en de finale zal uitgezonden worden op twitch.tv/eclubbrugge en op Proximus Zoom. Volg mee dit weekend hoe Miran en Geoffrey Club vertegenwoordigen in de finale!