vrijdag 11 september 2020 11:30

Playpass maakt het de Clubfan comfortabeler in Jan Breydel

Na zes maanden verwelkomen we opnieuw – een deel van - onze allerbeste supporters in Fort Jan Breydel. Dankzij Playpass wordt er een gloednieuw toegangs- en betalingssysteem in gebruik genomen waardoor jouw bezoek aan ons stadion nog vlotter zal verlopen!

Zo zal je op zaterdagavond voor het eerst kennismaken met de nieuwe systemen. Nu dien je aan de ingang nog je E-ticket te scannen omdat niet iedereen op zijn gebruikelijke plaats zal zitten, maar in de toekomst ga je simpel door de toegangscontrole met jouw persoonlijke QR-code in de Club App.  Met een simpele ‘tik’ aan de betaalkassa wordt je drankje, frietje of hamburger betaald. Bij een eventueel verlies van je Club ID Card kan je deze via de Club app ook makkelijk blokkeren. Je resterende saldo zal automatisch naar je Club ID worden getransfereerd.

 

"De manier waarop Club de fanbeleving benadert en hoe ze dit technisch wensen uit te rollen sluit perfect aan bij onze visie’’, benadrukt David De Wever CEO van Playpass. ‘’Fanbeleving staat centraal en technologie is een ‘enabler’ om de fan beter te begrijpen waardoor Brugge nog beter zal kunnen inspelen op persoonlijke interesses.” Zo zal jouw drankje, frietje of hamburger via de nieuwe Playpass-systemen worden betaald. Club kan zo nog beter inspelen op de wensen van de fan en hen zo gaan belonen met loyalty awards in de Club App. 

 

Nu er voor het eerst weer fans toegelaten zijn in het stadion, brengt het systeem nog een extra voordeel met zich mee. “Met de integratie van Playpass kunnen we onze fans nu een nog betere service aanbieden en zullen we in ‘real-time’ kunnen volgen wie zich waar in het stadion bevindt’’, vult Chief Business Officer Bob Madou van Club Brugge aan. “Dat is in deze Covid-periode geen overbodige luxe en zal fans ook in de toekomst tal van voordelen bieden”.

 

Meer informatie over Playpass? Volg hen dan zeker via hun verschillende kanalen:

Website - Instagram - Facebook - LinkedIn - Twitter

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in