Princiepsakkoord over Tom De Sutter

Ook aanwezig op de persconferentie was CEO Vincent Mannaert, die een update gaf over de verschillende transferdossiers. Met Bursaspor werd een princiepsakkoord bereikt over Tom De Sutter, maar de spits blijft tot na de wedstrijden tegen Manchester United in Brugge.

Vincent Mannaert: “Al ettelijke weken zijn er speculaties in de pers verschenen over de eventuele transfer van Tom De Sutter, maar vandaag is er een princiepsakkoord bereikt tussen beide clubs. Dit betekent dat Tom sowieso nog in de Brugse kern blijft tot na de wedstrijden tegen Manchester United. Er moeten nog enkele juridische en financiële details afgerond worden, waarna we kunnen werken aan een volwaardige vervanger Die vervanger komt er alvast niet voordat de transfer De Sutter afgerond is. “

Michel Preud’homme gaf nog mee naar welk type spits Club op zoek is. “We zoeken niet noodzakelijk een soortgelijk type als De Sutter. Het vertrek van Tom kan ook opgenomen worden als een kans om een nieuw soort speler te halen. Onze nieuwe spits moet alvast iemand zijn die sterk is, kan wegen op de verdediging en direct inzetbaar is”.

Related articles